martes, 25 de octubre de 2011

WIN EEN GEWELDIG FOTOTOESTEL OF ZO´N ECHTE BONEY M.~BOA



Beteuterd keek Boney M.-man Bobby Farrell naar zijn twee akelig lege handen. Terwijl zijn drie beeldchone mede Boney M.-sters giechelend hun kleurige cadeaus tevoorschijn toverden, stamedlde Bobby: “E-en ik nou? Magi k niets weggeven. H-hoor ik er niet bij?”

Al ruim van tevoren hadden we met Boney M. de afspraak gemaakt, dat ze mee zouden werken aan onze eigenste Popfotoprijsvraag. Na lang nadenken hadden Maizie, Marcia en Liz besloten iets uit hun eigen Boney M.-garderobe weg te geven aan de Popfoto-lezers. Maar niemand had aan Bobby gedacht.

En zo kon het gebeuren dat toen de drie zangeressen als volleerde fotomodellen hun verrassing loor de Popfotolezers showden, Bobby er maar een beetje voor spek en bonen bijstond. Tot groot verdriet van Bobby zelf, maar ook van het Popfoto-prijsvraagteam.

Razendsnel warden de koppen bij elkaar gestoken, tot er plots een “heldere geest” opstond en aan de meisjes vroeg: “Zeggeh, zijn jullie vroeger niet alle drie fotomodel geweest?” Er werd driftig geknikt.

“Nou dan… wat zijn modellen zonder fotograaf?” ledereen keek in de richting van Bobby. “En wat is een fotograaf zonder fototoestel…” Gejuich alom!

Terwijl een Popfoto-medewerker de studio uitrende om een puik fototoestel te bemachtigen, werd Bobby razendsnel in zo´n GLOEDNIEUW Popfoto-T-Shirt gehesen. En even later was het feest complete. Daar stonden drie beeldschone fotomodellen en een zich al seen schicht bewegende modefotograaf klaar voor de prijsvraag.

Een prijsvraag dus, met maar liefst vier prachtige hoofdprijzen. Drie superzachte en verderlichte show-boa´s uit de garderobe van Liz, Maizie en Marcia, plus een werkelijk magnifiek fototoestel. En da´s nog niet alles. Popfoto doet er nog een schepje bovenop en verloot als troostprijzen tien van die helemaal te gekke Popfoto-T-Shirts.

Natuurlijk moet je voor die prijzenregen wel wat doen! Allereerst de onderstaande vragen groed invullen. Dan de bon op een briefkaart plakken en die sturen naar Popfoto, postbus 63 in Haarlem. Vergeet niet ook je mat op de bon in te vullen. Okay? Dan kunnen we nu vol frisse moed aan de vragen beginnen. Sterkte, en denk eraan, vóór 8 September opsturen die briefkaart, anders ben jet e laat!



Vraag 1
Bobby Farrell is ergens op een tropisch eiland geboren.
Dat was op:

A. Aruba
B. Jamaica
C. Saba


Vraag 2
Liz Mitchell is het enige Boney M.-meisje dat al zangeres was voor ze bij Boney M. kwam. Zij werkte toen bij de:

A. Edwin Hawkins Singers
B. Maastrichter Stars
C. Les Humphries Singers


Vraag 3
Boney M.´s eerste Hollandse hit was:

A. Sunny
B. Daddy Cool
C. Be My Babby

POP FOTO
September 1977
BONEY M.- BELFAST (1977)

No hay comentarios:

Publicar un comentario